TÁMOGATÁSKEZELŐ HASZNÁLATA

HOGYAN TUDOM A MASPORT-KÁRTYÁKKAL A TÁMOGATÁSKEZELŐT HASZNÁLNI? 

Valamennyi MASPORT-kártyára 60 szabadidősport alkalom van feltöltve 500,- Ft / alkalom elszámolás mellett, amely 2022/04/30 napjáig használható fel.

A MASPORT-kártyát az MKH Támogatáskezelőben a "Vásárlások" gombra kattintás után kell beolvasni (NFC olvasóhoz érinteni) és a rendszer a kártya beolvasás alapján automatikusan az 500,- Ft -os tranzakciót az elszámolóházban rögzíteni fogja. Egy érintés = 500,- Ft támogatási összeg elszámolása adott időpontban, adott sorszámú kártyával.

HOGYAN ÉRHETEM EL AZ MKH TÁMOGATÁSKEZELŐT? 

(1) A megrendelt és egyenként 60 alkalmas, alkalmanként 500,- Ft támogatési értékkkel feltöltött MASPORT-kártyák (bordó-design) mellé valamennnyi megrendelő (úgyis, mint üzlet vagy elfogadóhely vagy nyertes pályázó) kap egy-egy MASPORT-partnerkártyát (sárga-design), amelyet az első használat előtt egy kijelölt személynek a https://masportkartya.hu/register oldalon aktiválnia kell! A sikeres regisztrációt követően az adott sorszámú kártyához tartozó PIN-kód az aktivlásákor megadott e-mail címre érkezik meg.

(2) A sárga MASPORT-kártyákon nincs egyenleg! Azok kizárólag az MKH Támogatáskezelő adminisztrációs felületre való bejelentkezést teszik lehetővé és kizárólag a kártyán adószámmal és névvel megjelölt üzletnek (a sárga MASPORT-partnerkártya a bejelentkezéskor az elfogadóhelyet, úgyis, mint nyertes pályázót azonosítja). A sárga-design MASPORT-partnerkártya a kulcs az MKH Támogatéskezelő eléréséhez, annak és az ahhoz tartozó PIN-kódnak a megőrzése és illetéktelen személyek hozzáférésétól való megóvása a nyertes pályázó feladata és teljeskörű felelőssége!

(3) A sárga MASPORT-partnerkártyával a menüsorban található fogaskerék-ikonra kattintva vagy a https:/masportkartya.hu/business/admin URL megadását követően, a kártyaszám / PIN-kód párossal lehet belépni. Előfordulhat, hogy a rendszer az első bejelentkezéskor a kapott PIN-kód megváltoztatását kéri.

(4) A sikeres belépést követően a nyertes pályázó a saját MKH ADMIN (Támogatáskezelő) felületére jut, ahol a "Vásárlások" gomb alatt elérhető felületen tudja a MASPORT-kártyák mellett megküldött és a számítógéphez csatlakoztatott NFC olvasóval (vagy saját vonalkód olvasóval, vagy kézi kártyaszám bevitellel) a bordó-design MASPORT-kártyákat beolvasni és minden beolvasással az 500,- Ft / kártya-beolvasás összeget elszámolni. A rendszer online működik, használatához Internet adat-kapcsolat szükséges, melyet a nyertes pályázó saját költségviselése mellett biztosít az adott számítógépnek, melyen az MKH Támogatéskezelőt használni kívánja.

(5) Az MKH Támogatáskezelő androidos NFC mobil készülékkel a Google Play Áruházból letölthető MKH ADMIN APP-al is elérhető és használható (ha nem asztali számítógéppel kívánja a nyertes pályázó az MKH Támogatáskezelőt használni). Ebben az esetben: (a) Le kell tölteni a mobil-adatkapcsolattal rendelkező androidos mobil eszközre az MKH ADMIN alkalmazást, majd (b) azt megnyitva, a "Vásárlás" gombra kattintással (előzetesen a https://kedvezmeny.hu/admin oldalon a sárga-design MASPORT-kártyával bejelentkezve és az "Üzletek" adatlapot megnyitva) az ESZKÖZ fül alatt található üzlet QR-kódnak a mobil készülékkel történő beolvasásával a készüléket az elfogadóhelyhez kell párosítani. A párosítást követően a készüléken az MKH ADMIN alkalmazás a kártyaelfogadó helyet azonosítja bekapcsolt állapotban és a "Vásárlások" gomb alatt a 60 alkalmas egyenleggel feltöltött bordó-design MASPORT-kártyákkal az 500,- Ft / kártya-beolvasás támogatási összeg ugyanúgy elszámolásra kerül, mint az asztali számítógépen a webes adminisztrációs felületen az NFC olvasó használatával. Amelyik nyertes pályázó androidos mobil készüléket használ, ugyanúgy köteles az Internet-adat kapcsolatot saját költségén biztosítani, mint asztali PC esetén, illetve az NFC olvasás legyen a készüléken bekapcsolva.

NAGYON FONTOS! Minden érintés 500,- Ft elszámolást jelent és a MASPORT-kártyákat 2 perces időzár mellett egymás után többször is be lehet olvasni. A nyertes pályázó felelőssége, hogy a kártya-beolvasások mögött valós teljesítés és jogos támogatás felhasználás legyen! 

(6) Az MKH ADMIN felület egyéb funkcióinak használata értelemszerűen egyszerű, így például "Egyenleg lekérdezés", "Azonosítás" (a kártyabirtokosé, hogy ki lett az első használat előtt személy szerint a kártya mögött regisztrálva a kártya aktiválásakor), "Tranzakciók" (lista), "Elszámolóház" (ebben az 50%-os támogatási előleg rögzítésre kerül és először a kártya-beolvasásokkal a nyertes pályázó az előfinanszírozott támogatási összeget, mint előleget használja fel; majd ha az előleget mind felhasználta, akkor az utófinanszírozott rész terhére szolgáltat a pályázó és követelése keletkezik).

HOGY SZÁMOLHATÓ EL A MASPORT KÁRTYAMARKETING DÍJ A PÁLYÁZAT SORÁN?

Egyszerűen, a megrendelés visszaigazolása és az abban megküldött számla beszámolóban történő benyújtásával a MASPORT kártyamarketing szolgáltatási díj elszámolható a "Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program" V. és VI. összevont ütemének 5%-os marketing támogatási összeg sorára. A számlaösszesítőben is ennek megfelelően kell majd feltüntetni a beszámoló benyújtásakor!